Over IVA Bleiswijk

 

IVA Bleiswijk B.V. bestaat meer dan 20 jaar en is uit gegroeid tot een landelijk bekend groot Occasion Center. Door het publiceren van onze voorraad op internet voor zowel autobedrijven en particulieren hebben wij een grote omloopsnelheid van onze voorraad, hierdoor kunnen wij onze auto's tegen een scherpe prijs aanbieden. Onze voorraad is gemiddeld 250 auto's vanaf 2008 tot nieuw.

 

Wij hebben ook altijd een leuke sortering bedrijfsauto's staan.

 

De door ons aangekochte auto's worden allemaal door onze inspectieafdeling gecontroleerd op kwaliteit en compleetheid. Pas als hij door onze inspecteurs is goedgekeurd mag hij verkocht worden. Onze inspectieafdeling bestaat uit een eerste monteur met APK bevoegdheid en een fotograaf die alles tot in detail vastlegt, zodat u voordat u bij ons komt al weet wat de kwaliteit van de auto is.

 

Graag begroeten wij u bij IVA Bleiswijk op 12.000 m2 terrein waar wij onze auto's op merk voor u gesorteerd hebben.

Als u er zeker van wil zijn dat uw auto nog beschikbaar is als u komt neem dan even contact met ons op.

 

Tot Ziens bij IVA Bleiswijk B.V.

Wat betekent IVA ?

IVA staat voor Inkoop Verkoop Auto's het geeft in drie letters onze kernactiviteiten weer.

Wanneer is IVA Bleiswijk B.V. geopend ?

IVA Bleiswijk B.V. is iedere werkdag tussen 8.30u en 17.30u geopend. Op zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 15.00 uur.

Kan ik als autobedrijf samen met mijn klant naar IVA Bleiswijk komen ?

Het is mogelijk dat u samen met uw klant IVA Bleiswijk B.V. bezoekt om te kijken naar de door u gezochte auto. In ons pand is voldoende ruimte aanwezig om rustig samen met uw klant te kunnen spreken. Op deze manier maakt u van onze voorraad uw voorraad

Kan ik een auto tijdelijk reserveren?

IVA Bleiswijk B.V. kan de door U gezochte auto voor een bepaalde tijd apart houden zodat U de kans krijgt met Uw klant te overleggen

Wat zijn de leveringsvoorwaarden ?

a. IVA Bleiswijk B.V. garandeert dat de gepubliceerde bouwjaren en kilometerstanden de juiste zijn.
b. Betaling geschiedt uitsluitend per bank en binnen de afgesproken termijn.
c. Bij vervoer over de weg dient de auto gevrijwaard te zijn voordat deze wordt opgehaald. Bij vervoer door een autotransporteur dient de auto terstond na ontvangst van het kenteken gevrijwaard te worden N.B. wanneer U met Uw groene platen rijdt, dient de auto in Uw bedrijfsvoorraad te staan.
d. De auto's worden op handelsvoorwaarden verkocht.
Indien er significante afwijkingen zijn ten opzichte van onze beschrijving dient U binnen 24 uur na ontvangst van de auto te reclameren.
e. IVA Bleiswijk B.V. besteedt veel zorg en aandacht aan het compleet afleveren van de auto's. Dat wil zeggen inclusief serviceboekjes, reservesleutels, codekaarten en wielsloten e.d. Het is helaas niet altijd mogelijk dit te realiseren.