Whatsapp met IVA Bleiswijk
Bel met IVA Bleiswijk
Mail met IVA Bleiswijk

Over IVA Bleiswijk

Wie zijn wij?

IVA Bleiswijk B.V. opgericht in 1996, is al 25 jaar een begrip in de Automotive wereld.

IVA is een autobedrijf met een gemiddelde voorraad van 250 auto's. Wij beschikken over een unieke voorraad van jong gebruikte auto's met lage kilometerstanden, die wij doormiddel van ons brede netwerk in de branche kunnen inkopen. Maar daar blijft het niet bij. Sinds kort hebben wij onze voorraad uitgebreid met splinternieuwe auto's die nog helemaal in het plastic zitten en vers uit de fabriek komen. U kunt bij ons de eerste eigenaar worden van deze auto's. 

 Wij zijn van oorsprong een autogroothandel die veel zaken doet met andere bedrijven, maar denk nou niet dat u als particulier niet welkom bent bij ons. Onze auto's staan netjes opgesteld bij ons op het terrein zodat u op uw gemak de auto's kan bekijken en vergelijken. Mocht u een vraag hebben, geen enkel probleem, wij staan graag voor u klaar.

Met een oppervlakte van 12.000 m2 is er bij ons genoeg te bekijken zowel binnen als buiten. Onze dagelijks wisselende voorraad bestaat zowel uit personenauto’s als bedrijfswagens. Wij leveren standaard onze auto’s rijklaar af zonder extra bijkomende kosten met 12 maanden BOVAG garantie. Heeft u een inruil auto? Geen probleem, wij ruilen uw huidige auto graag in.

 Wij verwelkomen u graag bij IVA Bleiswijk!

Wat betekent IVA ?

IVA staat voor Inkoop Verkoop Auto's het geeft in drie letters onze kernactiviteiten weer.

Onze voorraad

Iva is een bedrijf met veel ervaring in de autobranche. Wij hebben een uniek en gevarieerd aanbod aan jong gebruikte auto's. Dit zijn zowel personenauto's als bedrijfswagens. Sinds kort hebben wij ook een voorraad met nieuwe personenauto's. al onze auto's zijn bij ons op het terrein te bezichtigen waar ze netjes voor u klaar staan. Door ons grote netwerk zijn wij in staat om zowel in binnen en buitenland goede auto's te kopen voor bij ons in de voorraad. Onze inkopers speuren met zorg de verschillende inkoopkanalen af opzoek naar de perfecte auto voor u.

Onze Zekerheden

Een tevreden klant is ons heel veel waard daarom leveren wij onze gebruikte auto's af alsof ze net van de fabrieksband komen. Dit houdt in dat voordat u de auto meekrijgt hij vakkundig door een expert gecontroleerd wordt en/of onderhoud en APK krijgt mocht die het nodig hebben. Dit kan gedaan worden door een merkgarage of door een van onze eigen universele garages. Mocht er iets naar voren komen wanneer de auto op de brug staat, geen zorgen wij lossen dit kosteloos voor u op. Daarnaast worden al onze auto's met garantie afgeleverd, dit is of fabrieksgarantie of een garantie via Autotrust mocht de fabrieksgarantie verlopen zijn. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat wanneer u de auto komt halen hij helemaal schoon en glimmend bij ons binnen staat.


 

Waar komt u toekomstige auto vandaan?

IVA Bleiswijk B.V. betrekt haar auto's van een aantal vaste dealers en leasemaatschappijen. De nadruk ligt hierbij op jonge auto's met redelijke kilometerstanden en een duidelijke historie.

Een auto kopen bij IVA Bleiswijk

Met ruim 200 auto's op voorraad valt er genoeg te bekijken en te vergelijken. Onze verkopers staan voor u klaar om te helpen bij het vinden van de perfecte auto. Een auto leert u het best kennen door ermee te rijden daarom is het ook mogelijk om bij ons een proefrit te maken met de auto die u op het oog heeft. Wilt u uw huidige auto inruilen geen probleem ook dat is mogelijk bij Iva. Met onze prijzen behoren wij tot de goedkoopste van het land, deze prijzen zijn inclusief afleverpakket en garantie. Op deze manier komt u niet voor onverwachte extra kosten te staan, dat vinden wij wel zo eerlijk. Het is bij ons niet mogelijk om een auto te reserveren, dus wilt u er zeker van zijn dat de auto van uw interesse er nog staat als u langs komt. Belt u dan even van tevoren. Ook voor andere vragen zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar. U bent van harte welkom om een keer bij ons te komen kijken, de koffie staat klaar!

Onze service

Naast dat wij u graag te woord staan bij de aankoop van een nieuwe auto, is het ook mogelijk om een auto voor verkoop aan ons aan te bieden zonder hem in te ruilen voor een andere. Vult u gewoon het kenteken en de kilometerstand van uw auto in bij ons op de site en wij doen u binnen 24 uur een marktconform bod. Gaat u binnenkort op vakantie maar heeft u ruimte te kort in de auto. Geen nood via dakkoffer online kunt u bij ons dakdragers, dakkoffers, skidragers, fietsendragers en zelfs sneeuwkettingen huren. Terwijl u wacht monteren wij de dakkoffers voor u.

Wat zijn de leveringsvoorwaarden ?

a. IVA Bleiswijk B.V. garandeert dat de gepubliceerde bouwjaren en kilometerstanden de juiste zijn.
b. Betaling geschiedt uitsluitend per bank en binnen de afgesproken termijn.
c. Bij vervoer over de weg dient de auto gevrijwaard te zijn voordat deze wordt opgehaald. Bij vervoer door een autotransporteur dient de auto terstond na ontvangst van het kenteken gevrijwaard te worden N.B. wanneer U met Uw groene platen rijdt, dient de auto in Uw bedrijfsvoorraad te staan.
d. De auto's worden op handelsvoorwaarden verkocht.
Indien er significante afwijkingen zijn ten opzichte van onze beschrijving dient U binnen 24 uur na ontvangst van de auto te reclameren.
e. IVA Bleiswijk B.V. besteedt veel zorg en aandacht aan het compleet afleveren van de auto's. Dat wil zeggen inclusief serviceboekjes, reservesleutels, codekaarten en wielsloten e.d. Het is helaas niet altijd mogelijk dit te realiseren.